Teploměr na pečení vpichový KAXL

Nejprodávanější
Dotaz
Váš e-mail:
 
Kód: AG254J
EAN: 5907621828400
Značka: KAXL
Dostupnost: u dodavatele
Líbí se Vám tento produkt? Pošlete to dál.
161 Kč vč. DPH
- +

Teploměr na pečení vpichový  KAXL

Tento analogový vpichový teploměr na pečení pro usnadnění přípravy všech druhů masa. Teploměr je vyroben z nerezové oceli a má teplotní rozsah 0 - 120°C. Součástí je spona pro připevnění k okraji varné nádoby.

 

Specifikace:

  • teploměr umožňuje kontrolu teploty pečeného masa
  • spona umožňuje připevnit teploměr k okraji nádoby
  • tepelně odolná konstrukce zajišťuje spolehlivé a dlouhodobé používání
  • vybaven velkým a velmi dobře čitelným číselníkem se symboly zvířat

Parametry:

  • materiál: nerezová ocel
  • teplotní rozsah: 0 - 120 °C
  • jednotky: stupně Celsia
  • celková délka: 15 cm
  • délka jehly: 12.5 cm
  • průměr ciferníku: 5,2 cm

Podobné zboží

Drátěný kartáč 3v1 na čištění grilu, se škrabkou a houbičkou - GEKO
<p>3v1, kartáč, škrabka, houbička, celková délka 41 cm</p>
73 Kč
- +
Teploměr do udírny, grilu 0-300°C KAXL
<p>teplotní rozsah 0-300°C, tolerance: +/- 2°C</p>
106 Kč
- +
Kartáč se škrabkou na čistění grilů GEKO
délka 21cm, 8 řad štětin, vlnitý ocelový drát
53 Kč
- +
Prodáváme jen to nejlepší
... protože Váš stroj si to zaslouží
   
TecDoc INSIDE Zde zobrazená data, zejména celá databanka, nesmí být kopírovány. Data ani celá databanka, nesmí být bez předchozího souhlasu kopírovány, rozšiřovány a/nebo nesmí být toto umožněno třetím stranám. Uvedené jednání bude představovat poškození autorského práva a jako takové bude postihnuto.
 
Provozováno naProvozováno na systému NetShops
Cookies Cookies
Potřebujeme Váš souhlas k využití jednotlivých dat, aby Vám mimo jiné mohli ukazovat informace týkající se Vašich zájmů. Souhlas udělíte kliknutím na políčko „OK“.
Zde máte možnost přizpůsobit soubory cookie podle kategorií, v souladu s vlastními preferencemi.
Technické cookies
Zobrazit více
Reklamní cookies
Zobrazit více
Analytické cookies
Zobrazit více
Personalizované soubory cookie
Zobrazit více